Personeelsvereniging UMCG
Hanzeplein 1
9713 GZ Groningen
KVK-nummer: 40023852
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor zowel u als personeelsverenigingslid als de personeelsvereniging.

Hier kunt u onze algemene voorwaarden nalezen. Door het boeken van een chalet van de personeelsvereniging gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van de PV.

Maar voordat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1 - Reserveren chalet via website

1.1.
De Personeelsvereniging is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op onze website kunt u ons KvK nummer vinden. Tevens vindt u daar onze contactgegevens.


1.2.
Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden.

1.3.

Wij streven ernaar om u van goede informatie te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de reservering van een chalet, kunt u ons per mail bereiken.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1.
U hebt 14 dagen bedenktijd na reserveren van het chalet. U kunt contact opnemen via ons emailadres met de mededeling ‘annulering reservering’ en uw (PV) gegevens om uw reservering te annuleren. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om het totaalbedrag van de reservering op uw rekening terug te storten.

Artikel 3 - De overeenkomst

3.1.
De overeenkomst tussen de Personeelsvereniging en klant is definitief wanneer de PV de betaling via iDeal heeft ontvangen. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per mail. Hierna heeft u nog wel een bedenktijd van 14 dagen.

3.2.
De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden, het bevestigen van uw reservering en het afrekenen via iDeal gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van de Personeelsvereniging UMCG.


3.3.
Nadat de reservering definitief is, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail. Daarin staat de verblijfsduur, aantal personen, de prijs en waar u met eventuele vragen, klachten en opmerkingen terecht kunt.

3.4.
De personeelsvereniging kan door omstandigheden de reservering teniet doen. Zij zal onmiddellijk de klant hiervan op de hoogte stellen en binnen 5 dagen de betaling terugstorten.

Artikel 4 - De prijs

4.1.
De tarieven die op onze site staan vermeld, zijn altijd exclusief BTW. De personeelsvereniging, als besloten vereniging hoeft geen BTW af te dragen daar zij alleen de chalets ter beschikking stelt aan eigen leden.

4.2.
Het tarief dat op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw reservering. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij uw reservering en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

Artikel 5 – Annulering

5.1.
Annulering door de klant dient per mail te geschieden.
Hiervoor gelden de volgende regels:

  • Bij annulering tot 14 dagen voor de dag van aankomst wordt het gehele bedrag terug betaald.
  • Bij annulering vanaf de 14e dag tot aankomst wordt 50% van het bedrag terug betaald.

Artikel 6 - Klachten en garantie

6.1.
Klachten over de reservering dienen in eerste instantie per mail aan ons gemeld te worden.

6.2.
Voor vragen of klachten tijdens het verblijf met betrekking tot het chalet kunt u contact opnemen met de beheerder van het chalet. Het telefoonnummer van de beheerder staat in de bevestigingsmail.

6.3.
Klachten over het verblijf dienen in eerste instantie per mail aan ons gemeld te worden en worden
doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt meestal schriftelijk.

6.4.
Door uw reservering te bevestigen en uw betaling via iDeal te voldoen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden PV UMCG Chalets
.

Artikel 7 – Aansprakelijkheid

7.1.
De personeelsvereniging draagt zorg dat het chalet en het perceel zich in deugdelijke toestand bevinden en dat de accommodatie uitgerust is met een complete inventaris.

7.2.
De klant dient op een goede en nette wijze in het chalet te verblijven. De klant is aansprakelijk voor alle schade aan het chalet en/of meubilair en vermissing van inventaris, die tijdens het verblijf zijn ontstaan door hem of zijn medegasten.

7.3.
De klant dient het chalet bij vertrek opgeruimd en schoon op te leveren. Bij het in gebreke blijven worden de schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Artikel 8 – algemeen

8.1.
In het chalet geldt een rookverbod.

8.2.
Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

8.3.
Aankomst- en vertrektijden van de chalets zijn:

  • Week : van vrijdag 13.00 uur t/m vrijdag 11.00 uur
  • Weekend : van vrijdag 13.00 uur t/m maandag 11.00 uur
  • Midweek : van maandag 13.00 uur t/m vrijdag 11.00 uur