Bremakker Texel

Camping De Bremakker ligt centraal op het eiland Texel. De Bremakker kent een flinke schare trouwe gasten. Niet verwonderlijk eigenlijk, want de camping is gesitueerd aan de rand van uitgestrekte dennenbossen, terwijl de betoverende duinen op steenworp afstand liggen. De afstand naar het strand bedraagt slechts 1,5 kilometer.

De camping ligt centraal tussen de dorpen De Koog en Den Burg (beide op ± 3,5 kilometer). Dit zijn gezellige dorpen met een ongekend voorzieningenniveau.

De Personeelsvereniging heeft hier een chalet (Weideveld 68) geschikt voor 6 personen (3 slaapkamers). Het enige wat u zelf dient mee te nemen zijn handdoeken, bed- en keukenlinnen.

De camping beschikt over een kampeergedeelte met 32 plaatsen met privé sanitair. Verdeeld over de gehele camping staan luxe particulier- en verhuur chalets. De terreinen Akkerveld en Het Heitje zijn gelegen in een natuurlijke omgeving en bieden veel ruimte.

www.bremakker.nl


INFORMATIE (GEEN RESERVERINGEN)

Mededelingen Indien u op de aankomstdag na 17.00 uur denkt te arriveren op de camping, neem dan even contact op met de receptie van de camping om uw aankomsttijd door te geven. Het chalet is privé eigendom van personeelsvereniging UMCG. Wij vragen u bij aankomst in het chalet de huishoudelijke mededelingen en de chaletregels aandachtig door te lezen. Jan Bakker (tel 0596-581620 )en zijn  vrouw Ina zijn namens de personeelsvereniging beheerder van het chalet. Indien u tijdens  uw verblijf mankementen aan het chalet of inventaris ontdekt geef dit dan direct door aan Jan en Ina. Zij kunnen dan, eventueel met uw hulp, het probleem proberen op afstand op te lossen. De beheerder van de camping heeft geen zeggenschap over het chalet en zal u in de meeste gevallen niet kunnen helpen.  

Routebeschrijving Vanaf  ’t Horntje rijdt u via Den Burg richting De Koog. Bij afslag 12 linksaf (Gerritslanderdijkje), u volgt de weg en voor het bos gaat u rechtsaf (Tempelierweg). Aan het eind van deze doodlopende weg vindt u Camping De Bremakker. Telefoonnummer: 0222-312863  

Linnengoed (onderlakens, hoeslakens, slopen, keukenlinnen) en handdoeken dient u zelf mee te nemen. Huisdieren zijn NIET toegestaan.  Het is NIET toegestaan om in het chalet te roken. U dient het chalet schoon en opgeruimd achter te laten. De receptie is geopend van 8:30 – 12:30 uur en van 13:30 – 17:00 uur. Vrijdag tot 18.30 uur. Op zondag van 8:30 – 12:30 uur en van 17:00 – 18:00 uur.  

Bijkomende  kosten dient u zelf te betalen aan de receptie van de camping: Bijzettent (max. 3 m), aantal pers. tent + chalet = max. 6; Aanhangwagen op het parkeerterrein en 2e auto op terrein                                                    

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met fam. Bakker.  

Telefoon: 06-20 731 603 / 0596-581 620. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen